crowdfunding boek 99 nijmeegse kunstenaars

20170201_145632

Achter de schermen is er hard gewerkt aan 99+1 – Vrije kunst in Nijmegen, een prachtig boek over 99 Nijmeegse kunstenaars.

Een boek, niet over de kunstenaars zelf, maar over een zorgvuldig gekozen kunstwerk van deze kunstenaars.

Een bijzonder extra kwaliteit van het boek zal de poëtische tekst zijn die mijn collega Nico Huijbregts, al kijkend en ervarend, over deze kunstwerken schreef.

Het boek zal dit voorjaar gepresenteerd worden tijdens de opening van de 99+1, de tentoonstelling van de 99 kunstwerken, op 9 juni in Museum Het Valkhof in Nijmegen.

Om het boek mogelijk te maken is er via Voordekunst een crowdfunding gestart. Kijk op voordekunst/99+1 voor alle informatie hierover. De crowdfunding campagne staat nu op 70% (!) dus jouw bijdrage is deel van het laatste bedrag dat er nodig is om het boek te realiseren!

Je kunt ook het boek, nu al, in de voorverkoop bestellen. Dat kan via de Stichting de Oprit, die het project van dit boek heeft geadopteerd. In de kolom rechts op de homepage klik je dan op ‘Je kunt alvast een boek bestellen!’

Je steun aan dit even bijzondere als prachtige boek is van harte welkom! Namens de initiatiefnemers en alle deelnemers alvast dank daarvoor!

Met een fraaie persoonlijke tekst van Nico over ‘Human landscape’’#2’ en ‘Zeige deine Liebe’ behoor ik tot de gelukkige deelnemers!

Een hartelijke groet!
Casper

Casper ter Heerdt
Beeldend kunstenaar
Kloosterstraat 3M 6641 KW Beuningen
0641426663 info@casperterheerdt.nl

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s