‘Wie gun jij een lichtdrager?’ – 1e exemplaar geschonken!

last-9
Vaak hebben goede intenties wat tijd nodig om tot wasdom te komen. Tijd om te rijpen en tijd die nodig is om te wachten op het juiste moment.  Soms vragen ook andere belangrijke zaken even je aandacht.
Nu ben ik blij dat ik kan vertellen dat de eerste lichtdrager die in het kader van ‘Wie gun jij een lichtdrager’ geschonken gaat worden, in mei gegeven zal worden!
Om de verrassing te bewaren blijft waar de lichtdrager terecht gaat komen nog even geheim!
Lichtdrager No. 18/24 vindt zo zijn plek. No 19/24 is gereserveerd, waarover later hopelijk meer nieuws.  Er zijn nu nog 5 exemplaren over; wellicht grijp jij je kans op één van de laatste exemplaren of wie weet is er iemand die jij een lichtdrager gunt?  Voorstellen blijven welkom!
De lichtdrager live ontmoeten kan in ieder geval tijdens mijn tentoonstelling ‘Heimweh, Fernweh’, nog elke zaterdag en zondag van april, van 13-17 uur,  in de prachtige kapel van de Notre Dame des Arts in Ubbergen!

‘De kleine lichtdrager’ is 19 cm hoog en is in 2016 verschenen een oplage van 24 exemplaren, ieder exemplaar voorzien van een gesigneerd certificaat. Normale prijs € 550,-. nú voor de speciale prijs van € 495,-, incl. 21% BTW.Bestellen kun je per mail via info@casperterheerdt.nl.

Iedereen heeft een wens, een droom, een streven.  We zijn op weg, zowel persoonlijk als als samenleving. Zo onderweg wil ‘De kleine lichtdrager’ je gids zijn in je wensen en je streven, in je persoonlijke bijdrage aan deze wereld. ‘De kleine lichtdrager’ licht je bij wanneer je wilt, wandelt even met je mee en gaat desgewenst met je in gesprek. Hij is je vriend, je spiegel en je geweten; lief en rechtvaardig. Gewoon genieten van zijn aanwezigheid kan ook, want het is gewoon een fijn beeldje. Als je luistert, weet dan wat je zegt…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s