De lichtdrager verder gedragen

line-up

De kleine lichtdrager, de kleine hoeder van je dromen en wensen, heeft naast blije bezitters, inmiddels ook het een en ander teweeg gebracht. Mooie gebeurtenissen, in gang gezet door dit kleine beeldje….

Zo is er dit schooljaar een team aan de slag gegaan in gezelschap van de kleine lichtdrager, vanuit de gedachte dat alle kinderen van de school in wezen kleine lichtdragertjes zijn.

In een deels Nederlands gezin in Oostenrijk, is de foto en het tekstje rondgegaan, om hoop en kracht uit te putten in de tijd dat een van de gezinsleden ernstig ziek was.

Ook is er is een plan ontstaan om als vriendengroep de kleine lichtdrager als deel-kunstwerk in te gaan zetten; omdat je het elkaar als vrienden tenslotte gunt om wensen waar te maken en gezamenlijk gedragen dromen samen waar gemaakt kunnen worden!

De kleine lichtdrager is er als kunstaanbieding t/m 31 december. Met de naderende decemberdagen en Kerst als lichtfeest in het verschiet kan ik mij voorstellen dat je iemand kent die je het lichtje van de lichtdrager gunt, vanwege de getijden die iemand doormaakt, of juist door de bijzondere inspiratie die iemand je brengt. Als je vóór 1 december besteld dan zorg ik er voor dat je de kleine lichtdrager met Kerst kunt geven!

‘De kleine lichtdrager’is 19 cm hoog en verschijnt in een oplage van 24 exemplaren, ieder exemplaar voorzien van een gesigneerd certificaat. Normale prijs € 550,-. nú voor de speciale prijs van € 395,-, incl. 21% BTW.

Bestellen kun je per mail via info@casperterheerdt.nl.

Iedereen heeft een wens, een droom, een streven.  We zijn op weg, zowel persoonlijk als als samenleving. Zo onderweg wil ‘De kleine lichtdrager’ je gids zijn in je wensen en je streven, in je persoonlijke bijdrage aan deze wereld. ‘De kleine lichtdrager’ licht je bij wanneer je wilt, wandelt even met je mee en gaat desgewenst met je in gesprek. Hij is je vriend, je spiegel en je geweten; lief en rechtvaardig. Gewoon genieten van zijn aanwezigheid kan ook, want het is gewoon een fijn beeldje. Als je luistert, weet dan wat je zegt…

SONY DSC

De kleine lichtdrager, brons, eiken, instelbare led verlichting, 2016

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s