Kunstaanbieding 2016!

SONY DSC

De kleine lichtdrager, brons, eiken, instelbare led verlichting, 2016

D e   k l e i n e   l i c h t d r a g e r

Iedereen heeft een wens, een droom, een streven.  We zijn op weg, zowel persoonlijk als als samenleving. Zo onderweg wil ‘De kleine lichtdrager’ je gids zijn in je wensen en je streven, in je persoonlijke bijdrage aan deze wereld. ‘De kleine lichtdrager’ licht je bij wanneer je wilt, wandelt even met je mee en gaat desgewenst met je in gesprek. Hij is je vriend, je spiegel en je geweten; lief en rechtvaardig. Gewoon genieten van zijn aanwezigheid kan ook, want het is gewoon een fijn beeldje. Als je luistert, weet dan wat je zegt…

‘De kleine lichtdrager’is 19 cm hoog en verschijnt in een oplage van 24 exemplaren, ieder exemplaar voorzien van een gesigneerd certificaat. Normale prijs € 550,-. nú voor de speciale prijs van € 395,-, incl. 21% BTW.

Bestellen kun je per mail via info@casperterheerdt.nl. Als je vóór 1 juni besteld heb je ‘De kleine lichtdrager’ begin juli in huis.

Het led-lampje dat ‘De kleine lichtdrager’ draagt is in sterkte verstelbaar, zodat je de kracht aan het moment kunt aanpassen. Met de aankoop breng je een lichtje in iemands of in je eigen leven en maak je het voor mij als kunstenaar mogelijk om nieuwe lichtjes op nieuwe vragen te laten schijnen.

Alvast bedankt voor je bestelling en een hartelijke groet!

Casper

PS Een PDF van deze kunstaanbieding vind je hier CasperterHeerdtKunstaanbieding2016

Casper ter Heerdt, Gorterplaats 15B, 6531 HZ Nijmegen   06 41426663

De kleine lichtdrager certificaat

Specimen certificaat met tekstje

 

 

 

 

 

Een Reactie op “Kunstaanbieding 2016!

  1. Hallo lieve Casper,

    Ik wil je telkens al mailen of bellen maar vind het juiste moment dan niet. Of omdat ik zelf onrustig ben of gewoon druk met dingen doen. Maar ik volg je wel hoor, dat is zo makkelijk met die nieuwsbrieven van je. Wat een mooi en ook slim idee! Als ik nu daar het geld voor zou hebben of zou weten dat het eraan komt dan had ik meteen de lichtdrager bij je besteld! Hoe gaat het met je? Het lijkt alsof de inspiratie stroomt…

    Liefs Suzanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s