Monnikenwerk

2013-09-12 17.44.45

Als het gedaan is zullen er vier platen underlayment, die helemaal opengewerkt zijn, tot een tapijt samen gevoegd kunnen worden. Een tapijt van 244 x 488 cm. Voor het zover is ligt er werk, veel werk èn monnikenwerk. Een klus die uitdaagt en me laat twijfelen, in de flow laat swingen of bij vlaagjes mega-verveeld. Dat laatste valt me alleszins mee!

Nu ik zo sta te zagen heb ik ook alle tijd om met de vraag bezig te zijn waarom ik überhaupt zo geniet van deze klus. Het heeft alles te maken met de het feit dat het monnikenwerk is. Werk dat ik met overgave doe; die overgave leidt tot mooie ontdekkingen. Uiteindelijk is het een persoonlijk onderzoek naar wat we ‘flow’ plegen te noemen; de toestand waar we het gevoel hebben dat alles vanzelf gaat. Deze week ontdekte ik dat ik daar verbluffend weinig over te vertellen heb. Toen ik het tempo waarin de zaag zaagt accepteerde ging alles vanzelf. Zo’n ontdekking….daar word ik wel blij van!

Volgende week is het zover; dan wordt het ‘houten tapijt’gepresenteerd tijdens de kunstraffinaderij. Lees meer hierover in het bericht ‘Kunstraffinaderij XL Duo Honig.

Het zou fijn zijn je daar te mogen begroeten!

Een hartelijke groet,

Casper

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s